خرید دزدگیر اماکن در بابلسر

کد مطلب : 353
تعداد بازدید : 818
25 شهریور 1400
خرید دزدگیر اماکن در بابلسر فروش دزدگیر اماکن در بابلسر نصب دزدگیر اماکن در بابلسر ارائه خدمات دزدگیر اماکن در بابلسر
خرید دزدگیر اماکن در بابلسر

 

همه چیز درباره دزدگیر اماکن در بابلسر

 دزدگیر امکان چیست و چگونه کار می­کند؟

دزدگیر اماکن یا سیستم اعلام سرقت وسیله ­ای است که ورود غیرمجاز به منطقه تحت نظارت خود را به طرقی مانند آژیر، ارسال پیام، تماس یا از طریق نرم افزار اعلام می­کند. یک دزدگیر اماکن از طریق سنسورها یا چشمی­های خود هرگونه ورود غیرمجاز را به پنل مرکزی خود جهت پردازش اعلام می­کند. اجزای اصلی یک این سیستم امنیتی عبارتند از:

  • پنل مرکزی
    •        سنسور
    •        آژیر و بلندگو
    •        باتری
    •        دستگاه تلفن کننده
    •        ریموت کنترل

اکثر دزدگیرها در بابلسر دارای خطوط تحریک یا زون­های باز و بسته در پنل مرکزی خود هستند. این خطوط محل وصل سنسورهای باز و بسته ­اند. در صورتی که سنسور تحریک شود اتصال بسته یا N.C یک زون را باز می­کند. به این ترتیب پنل مرکزی متوجه تحریک آن زون شده و شروع به اعلام خطر و آژیر کشیدن می­کند. در این بخش به معرفی اجزای اصلی دزدگیر اماکن می­پردازیم:

  1. پنل مرکزی

پنل­های مرکزی دزدگیر اماکن به دو دسته پنل با تلفن کننده خط ثابت و با تلفن کننده سیم کارتی تقسیم می شوند. پنل­ خط ثابت امکان تماس با تلفن همراه یا ثابت مخاطبین را داراست. ولی پنل­های سیم کارتی قابلیت ارسال پیامک را نیز دارند. همچنین، در این دزدگیرها امکان برقراری ارتباط با تلفن همراه از طریق نرم افزارهای مخصوص نیز مهیاست. دزدگیر اماکن سیم کارتی از امنیت بیشتری نسبت به دزدگیر خط ثابت برخوردار است. چراکه، به هیچ عنوان امکان قطع ارتباط بین دستگاه و صاحب دستگاه وجود ندارد.

  1. سنسور و چشمی

سنسور دزدگیر اماکن وظیفه تشخیص حرکت در محیط و ارسال پیام به پنل مرکزی را بر عهده دارد. به برخی از انواع سنسور، چشمی گفته می­شود. چشمی ­ها را در محل­ هایی مانند درهای ورودی، دیوارها، پنجره­ ها و هر محلی که احتمال ورود سارقین از آنجا وجود داشته باشد، نصب می­کنند. چشمی­ ها انواع مختلف با محدوده و زاویه دید مشخصی دارند. اما معمولا، محدوده دید آنها 8 تا 10 متر و زاویه دیدشان بین 100 تا 120 درجه است. با توجه به این فاکتورها، نحوه عملکرد و دیگر قابلیت ­ها هر سنسور میتواند کاربرد مختص خود را داشته باشد. در این قسمت به بررسی انواع سنسور و چشمی دزدگیر اماکن می­پردازیم.

الف) چشمی حرکتی یا PIR

نحوه عملکرد این چشمی­ ها بر اساس تغییر در الگوی امواج مادون قرمز است. به این صورت که از طریق تکنولوژی PIR خود هرگونه تغییر در الگوی مادون قرمز تعریف شده محیط را تشخیص داده و در نتیجه این تغییر را به عنوان یک تحرک غیر مجاز گزارش می­کند. با وجود اینکه این سنسورها با الگوی تغییرات مادون قرمز کار می­کنند اما، حرارت هیچ نقشی در نحوه عملکرد آنها ندارد. بنابراین، می­توان از آنها برای شیشه­ های جلوی فروشگاه­ها استفاده کرد. چرا که، حرکات پشت شیشه را تشخیص نمی­دهند. و امکان آژیر خطا در این موارد وجود نخواهد داشت.

ب) چشمی مایکروویو

این سنسورها با ارسال پالس­ های ارتعاشی به محیط به طور مداوم الگوی میدان مغناطیسی محیط را رصد می­کنند. و اگر تغییری در این الگو ایجاد شود آن را به پنل خود اطلاع داده و باعث می­شوند تا یک زون بسته، باز شده و متعاقبا آژیر به صدا دربیاید. این سنسورها در حال حاضر جزء گران قیمت ­ترین و دقیق ­ترین سنسورها هستند.

ج) چشمی وزنی

این چشمی نیز بر اساس مادون قرمز کار می­کند. اما، تفاوت بارز آن با چشمی مادون قرمز معمولی در این است که بر اساس حرکت اجسام متحرک، وزن آنها را تخمین زده و به این ترتیب از ارسال پیام به پنل مرکزی، برای حیوانات کوچک و خانگی جلوگیری می­کند. این سنسورها برای افرادی که حیوان خانگی دارند یا برای محل­ های با تردد حیوانات کوچک، بسیار مناسب است.

انواع غیر چشمی سنسورهای دزدگیر اماکن در بابلسر عبارتند از:

د) سنسور مگنتی یا درب و پنجره

این سنسور دو قسمتی و آهنربایی است. یک تکه­ آن بر روی در و تکه دیگر بر روی چهارچوب نصب می­شود. در صورتی که درب مورد نظر باز شود سنسور به پنل پیام ارسال کرده و زون مورد نظر باز می­شود. در نتیجه آژیر به صدا درآمده و تلفن کننده ­های ثابت یا سیم کارتی به کار خواهند افتاد. بیشترین کاربرد این سنسورها برای درب­ و پنجره ­هاست.

ه) سنسور ارتعاشی یا شوک سنسور در بابلسر

این سنسور برای اماکنی استفاده می­شود که امکان ورود متخلفین با استفاده از تخریب دیوار، در، پنجره و غیره وجود دارد. این سنسورها با استفاده از پردازشگر داخلی خود لرزش­های محیطی و مشکوک را تشخیص می­دهد. در این مکان­ها استفاده از سنسورهای چشمی، مگنتی و … کارایی لازم را ندارد. بنابراین استفاده از یک سنسور ارتعاشی بهترین و ایمن­ ترین گزینه است.

و) سنسور دتکتور دود

وسیله دیگری که جهت تحریک دستگاه از آن استفاده می­شود دتکتور دود است. این وسیله با حساسیت به دود نسبت به بصدا درآوردن آژیر بصورت مستقیم و بدون نیاز به ارسال پیام به پنل مرکزی، اقدام می­کند. این سنسورها در دو نوع فوتوالکتریک (برای تشخیص آتش سوزی هایی با فرایند سوختن کند و شعله کم) و یونیزاسیون (برای تشخیص آتش سوزی­های سریع و شدید) وجود دارند. برخی از آنها با سیم بوده که امکان اتصال همه سنسورها را فراهم میکنند. به این ترتیب، امکان شنیده نشدن صدای آژیر یک سنسور را به حداقل می­رساند. برخی دیگر نیز از باتری به عنوان منبع تغذیه خود استفاده می­کنند. که مزیت استفاده از آنها این است که در صورت قطعی برق در مواقع وقوع آتش سوزی سریع، همچنان نسبت به تشخیص آتش و به صدا درآوردن آژیر اقدام خواهند کرد. البته در صورتی که باتری­های آنها به موقع تعویض شده باشند.

ز) پدال

در شرایط بسیار حساس مانند سرقت­ های مسلحانه از بانک­ها یا طلافروشی ­ها با فشردن پدال توسط پا می­توان آژیر دزدگیر را به صدا درآورد.

آژیر

آژیر با اتصال باسیم یا بی سیم به پنل مرکزی وظیفه دریافت اطلاعات لازم جهت اعلام خطر را بر عهده دارد. هر آژیر از سه قسمت اسیلاتور، تقویت کننده و بلندگو تشکیل شده است. به هنگام تشخیص خطر اسیلاتور فرکانس را تولید کرده، تقویت کننده آن را تشدید و بلندگو آن را پخش می­کند. می‌توان صداهای متفاوتی را برای سنسورهای مختلف تنظیم کرد. تا مثلا صدای تولید شده ناشی از دود با صدای ایجادشده از تحریک سنسور ارتعاشی متفاوت باشد. انواع مختلف آژیر دزدگیر اماکن براساس مکانیزم تولید صدا عبارتند از:

الف) آژیر پیزو Piezo : آژیری تک صداست که نسبت به دیگر آژیرها صدای کمتری دارد.

ب) آژیر سیرن Siren : آژیری تک صداست که صدای نسبتا بلندی نیز دارد.

ج) آژیر بلندگو Speaker : آژیری با صدای متناوب و با شدت بالاست.

همچنین، آژیرها بر اساس محلی که نصب می­شوند نیز به دو دسته خارجی و داخلی تقسیم می­شوند. آژیرهای خارجی بیرون از محل مورد نظر و معمولا برای پیشگیری از ورود مجرم یا اطلاع رسانی زودهنگام به همسایگان و مراکز پلیس استفاده می­شود. معمولا برای نصب آنها از آژیرهای اسپیکر یا سیرن استفاده می­شود.

آژیر داخلی نیز در داخل محل مورد نظر، درکنار پنل مرکزی با حداقل سیم کشی و به منظور به حداقل رساندن احتمال قطع شدن آن توسط سارقین نصب می­شود. معمولا از آژیر پیزو و آژیر سیرن داخلی، به عنوان آژیر داخلی استفاده می­شود.

باتری

برخی از دزدگیرهای اماکن از یک باتری داخلی برخوردارند. این باتری در مواقع قطعی برق دستگاه را تغذیه خواهد کرد. به این ترتیب در صورت وقوع این اتفاق، دزدگیر همچنان به حفاظت از مکان مورد نظر ادامه خواهد داد.

تلفن کننده

همنطور که گفته شد تلفن کننده ­های دزدگیر اماکن به دو دسته تلفن کننده معمولی یا ثابت و سیم کارتی تقسیم می­شوند.

الف) تلفن کننده معمولی

تلفن کننده­ های معمولی به هنگام شرایط اضطراری پیامی را به تلفن ثابت تعریف شده برای آن ارسال می­کنند. از معایب این تلفن کننده ­ها این است که در صورت قطع شدن خط تلفن، کارایی خود را از دست می­دهند. نکته دیگر اینکه نمی­توان آنها را از راه دور کنترل نمود.

ب) تلفن کننده سیم کارتی

تلفن کننده سیم کارتی علاوه بر امکانات تلفن کننده ثابت، در صورت قطع شدن خطوط تلفن از یک سیم کارت تلفن همراه برای هشدار استفاده می­کند. همچنین، می­تواند از طریق پیامک یا اپلیکیشنی که روی تلفن همراه نصب می­گردد از راه دور کنترل شود. اپلیکیشن این دزدگیرها میتواند به راحتی به عنوان یک خانه هوشمند و به منظور انجام اموری مانند روشن یا خاموش کردن سیستم­ های گرمایش و روشنایی نیز به کار برده شود.

 

ریموت کنترل دزدگیر اماکن در بابلسر

ریموت کنترل دزدگیر اماکن برای خاموش کردن آژیر از راه دور و به طور کلی، فعال و غیرفعال کردن سیستم دزدگیر اماکن مورد استفاده قرار می­گیرد.

انواع دزدگیر اماکن در بابلسر

دزدگیر اماکن از نظر تکنولوژی به پنج دسته زیر تقسیم می­شود:

  • دزدگیر اماکن ساده مبتنی بر آژیر و هشدار محلی؛
  • دزدگیر اماکن مبتنی بر خطوط تلفن ثابت؛
  • دزدگیر اماکن بی سیم؛
  • دزدگیر اماکن سیم کارتی؛
  • دزدگیر اماکن تحت شبکه؛
  1. دزدگیر اماکن ساده مبتنی بر آژیر در بابلسر:

این نسل از دزدگیرها قدیمی­ ترین دزدگیرهای اماکن هستند. که تنها امکان به صدا درآوردن آژیر را دارند و امکان هیچگونه ارسال پیام و تماس را ندارند. قیمت و البته امنیت این سیستمها نسبت به بقیه انواع دزدگیر اماکن پایین ­تر است. دزدگیرهایی نظیر فایروال از این دسته­ اند.

  1. دزدگیر اماکن مبتنی بر خطوط تلفن ثابت در بابلسر:

همانطور که در بخش­های قبلی هم گفته شد این دزدگیر امکان ارسال پیام به خطوط تلفن ثابت را دارد. اما، معایبی از جمله امکان قطع شدن خط تلفن توسط سارقان و در نتیجه از کار افتادن امکان تماس در انها وجود دارد. قیمت دزدگیر اماکن مبتنی بر خط تلفن ثابت نسبتا ارزان است. به همین علت هنوز هم برخی افراد از آنها استقبال می­کنند. از جمله این سیستم ­ها میتوان به دزدگیر اماکن فایروال و جی ام کا (GMK) اشاره کرد.

  1. دزدگیر اماکن بی سیم در بابلسر:

از آنجایی که در بسیاری از ساختمان ­ها لوله ­های توکار برای سیم کشی دزدگیر در نظر گرفته نمی­شود، در نصب دزدگیر اماکن معمولا از سیم کشی روکار استفاده می­شود. در این میان بسیاری از صاحبان منازل، فروشگاه­ها و دیگر مکان­هایی که به دکوراسیون داخلی و ظاهر خود اهمیت می­دهند ترجیح می­دهند از سیم کشی روکار استفاده نکنند. و در عوض از دزدگیر اماکن وایرلس یا بی سیم استفاده کنند. در این سیستم­ها اجزای مختلف یک دزدگیر اماکن مانند سنسورها، پنل و … از طریق فرکانس­های وایرلس به یکدیگر متصل می­شوند. اما، احتمال تمام شدن باتری­ها و احتمال افتادن نویز و پارازیت توسط دیگر امواج وایرلس موجود در محل از مشکلات این سیستم ­هاست.

  1. دزدگیر اماکن سیم کارتی در بابلسر:

به این مورد نیز در بخش­های قبلی اشاره شد. دزدگیر سیم کارتی علاوه بر هشدار بر روی تلفن خط ثابت، از طریق خطوط تلفن همراه، پیامک یا تماس ­های هشدار خود را به مسئولین امنیتی محل و صاحب دزدگیر ارسال می­کند. انواع دزدگیر مکسرون، GMK و فایروال سیم کارتی از این دسته­ اند.

  1. دزدگیر اماکن تحت شبکه در بابلسر:

یک دزدگیر تحت شبکه امکان استفاده از بستر شبکه برای اتباط داخلی بین اجزای داخلی دزدگیر تحت شبکه هوشمند و ارسال پیام­های راه دور بر بستر شبکه و وب را فراهم می­کند. این دزدگیرها امکان تجمیع شدن با سیستم­ های هوشمند ساختمانی را نیز دارند. در حال حاضر دزدگیر اماکن مکسرون از بهترین برندها با این تکنولوژی است.

نصب دزدگیر اماکن در بابلسر

با توجه به دفترچه راهنمای دزدگیر اماکن نصب آن نیز چندان کار سختی نیست. اما، توصیه می­شود حتما از نصاب ­های حرفه­ ای و با تجربه برای این امر کمک بگیرید. اکثر دزدگیرهای موجود در بازار نصب تقریبا مشابهی دارند اما، در برخی جزییات با یکدیگر متفاوتند. البته نصب دزدگیر تحت شبکه نسبت به دیگر دستگاه­ ها مشکل ­تر است. نصب دزدگیر اماکن شامل دو مرحله کلی نصب سخت افزاری و نصب نرم افزاری است. نصب سخت افزاری شامل نصب قسمت­های مختلف دزدگیر (پنل، سنسور، بلندگو و …) است.

یک از بخش­های مهم نصب سخت افزاری، دقت در جانمایی سنسورهاست. جانمایی سنسورها اصولی دارد که تنها نصاب های حرفه ­ای و با دانش توانایی انجام درست آن را دارند. در صورتی که جانمایی سنسورها اشتباه انجام نشود تهدید دزد و افراد متجاوز همچنان وجود خواهد داشت. در کاتالوگ و دفترچه راهنمای دزدگیر اماکن تمامی نکات مربوط نصب سخت افزارها و مشخصات آنها ذکر شده است.

نصب و تنظیمات نرم افزاری نیز بسته به تکنولوژی دزدگیر شامل تعریف شماره­ های ثابت و همراه، نام گذاری سنسورها، تغییر رمز عبور، نصب نرم افزارهای مربوطه روی گوشی تلفن همراه، تنظیمات شبکه در دزدگیرهای اماکن تحت شبکه و … است.   

اولین گام در عیب‌یابی دزدگیر اماکن و رفع آن، شناسایی علت اصلی مشکل است. در این مطلب شایع‌ترین علل بروز عیوب و اشکالات در سیستم دزدگیر اماکن را بیان کرده و توضیح داده‌ایم. هنگام عیب‌یابی دزدگیراماکن باید بر حسب مورد، قسمت‌های مختلف سیستم، شامل باتری‌ها، کنترل‌پنل ، حسگرها، و زنگ یا آژیر بررسی شوند.

هنگام اتصال کابلها، همیشه:
•    اطمینان حاصل کنید که تمام رشته‌های هسته کابل حتما در داخل یا زیر ترمینال قرار گرفته باشند و پیچ ترمینال به صورت امن نصب شده است (پیچ‌های ترمینال را بیش از حد سفت نکنید زیرا این کار ممکن است سبب بریدن سیم‌ها شود).
•    هسته کابل را در اطراف پیچ‌های ترمینال در جهتی بپیچانید که پیچ سفت می‌شود (وقتی از بالا به پیچ نگاه می‌کنید در جهت ساعتگرد).
•    اطمینان حاصل کنید که هیچ بخشی از سیم‌ها زیر پیچ ترمینالی که مربوط به آن‌ها نیست نرفته باشد.
•    کابل ها را با استفاده از ترمینال بلوک وصل کنید، زیرا در غیر این‌صورت سیم‌ها در مجاورت هم به مرور زمان اکسید شده و اتصال آن‌ها قطع خواهد شد.
و هرگز:
1. قبل از اتصال به یک ترمینال، کابل را در دهان خود قرار ندهید و مراقب باشید به هیچ عنوان مرطوب نباشد، زیرا در این صورت هسته به سرعت دچار خوردگی خواهد شد.
2.کابل‌ها را زیر فرش‌ها یا کفپوش‌های چوبی اجرا نکنید، زیرا به مرور زمان و با راه رفتن از روی آن‌ها دچار ساییدگی خواهند شد.  
 
شایعترین علل بروز اختلال در عملکرد سیستم دزدگیر اماکن در بابلسر


بنا به تجربه‌ی چندین‌ساله‌ی ما در تعامل با مشتریان الکتروشاپینگ، موارد زیر را می‌توان به‌عنوان شایع‌ترین علل بروز عیوب و اختلال در عملکرد سیستم‌های دزدگیر اماکن عنوان کرد:
•    کارنکردن سیستم در اثر قطع منبع تغذیه در بابلسر
اگر دزدگیر شما باتری پشتیبان نداشته باشد، سیستم در حین قطع برق کار نمی‌کند . حتی سیستم هایی با منبع تغذیه پشتیبان معمولا فقط برای مدت زمان محدودی (مثلا 48 ساعت) کار می کنند، بنابراین از این موضوع آگاه باشید و هنگام عیب‌یابی دزدگیر به عنوان یکی از دلایل احتمالی آن را در نظر داشته باشید.


  •  خرابی باتری پشتیبان
    باتری باید در بازه‌های زمانی معین تعویض شود . باتر‌های سیستم آلارم که به طور کامل در طی قطع برق تخلیه می‌شوند، گاهی اوقات خراب شده و توانایی شارژ شدن مجدد را از دست می‌دهند. اگر قطع برق بیش از 48 ساعت طول کشید، پس از از آن باتری را حتما تست کرده و از خراب نبودن آن اطمینان حاصل کنید.
    •    مشکلات سیمکشیها و اتصالات
    گاهی اوقات یک سیستم هشدار می‌تواند مشکلات اتصال داشته باشد. این موضوع یا مربوط به سیم‌کشی‌ها و یا ارتباط با کنترل پنل است. به عنوان مثال ممکن است یکی از خطوط به هر دلیلی قطع شده باشد. در هر صورت، شناسایی و حل این مشکل باید با بررسی سیم‌ها و کابل‌ها صورت گیرد. اما معمولا در این گونه موارد نیاز به بررسی توسط یک متخصص وجود دارد.
    •    تغییرات در ساختمان
    اگر تغییری در خانه یا محل کار خود ایجاد کردید، فراموش نکنید که سیستم امنیتی خود را به روز کنید. چرا که پنجره‌ها و درب‌‌های اضافی نصب سنسورها و آشکارسازهای اضافی را می‌طلبند. عدم انجام این کار منجر به آسیب پذیری خانه شما خواهد شد.
    •    برنامه نویسی یا نصب نادرست
    گاهی اوقات مشکلی با سیستم زنگ خطر نصب شده یا برنامه ریزی شده وجود دارد. تکنسین‌ها و نصب‌کننده‌ها گاه گاهی اشتباه می کنند. بازرسی کامل توسط یک متخصص حرفه ای می‌تواند مشکلات را با سیستم های امنیتی حل کند.
    •    تعداد ناکافی آشکارسازها
    این نکته نیز بسیار مهم است که یک سیستم را بر اساس خانه خاص خود خریداری کنید و حسگرهای کافی برای حفاظت کافی داشته باشید. مطمئناً یک آشکارساز شکست شیشه که در اتاق نشیمن شما نصب است قادر به شناسایی کسی که از پنجره زیرزمین وارد شود، نیست.

 

مطالب مشابه