آیا نصب دوربین مداربسته برای همه ضرورت دارد؟

کد مطلب : 161
تعداد بازدید : 265
21 بهمن 1399
این روز ها از جلوی هر ساختمانی که رد می شویم با انواع مختلفی از دوربین های مداربسته ای چشم در چشم می شویم که شبانه روز در حال ثبت و ضبط تمام وقایع اطراف خود هستند. استفاده از این دوربین ها برخلاف سال های گذشته تنها به ساختمان های تجاری و اداری منحصر نشده و خوشبختانه ساختمان های مسکونی نیز به این تجهیزات امنیتی مجهز شده اند.
آیا نصب دوربین مداربسته برای همه ضرورت دارد؟

با این وجود وقتی بحث از تأمین امنیت ساختمان باشد، همیشه این سوال مطرح است که آیا همه افراد باید به نصب دوربین مداربسته اقدام کنند؟ اصلاً تجهیز ساختمان به دوربین مداربسته چه فواید و مزایایی داشته و چه برتری نسبت به سایر تجهیزات امنیتی از جمله دزدگیر و سنسورهای هوشمند دارد؟

اگر این سوالات از ذهن شما هم عبور کرده اند پس شاید بهتر باشد با مطالعه این مطلب یک بار برای همیشه پاسخ قاطع آن ها را یافته و با مزایای و اهمیت استفاده از این ابزار ارزشمند به طور کامل آشنایی یابید.

دوربین مداربسته چه مزایایی را برای ما فراهم می کند؟

بگذارید از همین ابتدا برویم سر اصل مطلب و مستقیماً از کاربردها و ضرورت استفاده از دوربین های نظارتی صحبت کنیم. به طور کلی کاربردهای دوربین مداربسته در دسته امنیتی و نظارتی طبقه بندی می شوند که در ادامه هر یک از آن ها را شرح یک مثال ملموس توضیح خواهیم داد.

همه ما به هنگام سفر و ترک خانه برای مدت طولانی، بابت خطرهای احتمالی چون ورود سارقان به حریم شخصی مان نگران و مضطربیم. دوربین های مداربسته در چنین شرایطی همانند چشم دیگر ما همه چیز را تحت نظر داشته و حتی در صورت مشاهده مورد مشکوکی، به سرعت مطلعمان می سازند. تصور کنید در غیابتان فردی قصد ورود به آپارتمان شما را دارد و رفت و آمدهای مشکوکی در محوطه خانه تان صورت می گیرد.

در چنین موقعیتی، دوربین مداربسته با عملکرد هوشمند خود حرکت های سوژه را تشخیص داده، چهره او را ثبت کرده و پیام هشداری را برایتان ارسال می کند. به این ترتیب شما نیز می توانید به سرعت پلیس و همسایه های خود را تنها با یک تماس تلفنی در جریان گذاشته و فرد سارق را برای همیشه از خانه خود دور کنید.

البته به غیر از جنبه های امنیتی، دوربین مداربسته به جهت کنترل بهتر وضعیت کودکان، مستخدم های خانه و ساختمان، پرستار کودکان و سالمندان و... نیز بسیار مفید فایده بوده و خیالمان را از هر جهت آسوده می کنند. حضور یک دوربین نظارتی در اداره ها و فضاهای کاری نیز مزایای خاص خود را دارد. چرا که کارمندان و افراد مشغول به کار در یک شرکت یا اداره نیز با علم به آن که عملکرد آن ها تحت نظر مدیر قرار دارد، قطعاً با دقت و کیفیت بهتری فعالیت می کنند.

آیا تجهیز خانه به دوربین مداربسته ضرورت دارد؟

گرچه تا این جا با مزایا و اهمیت استفاده و نصب دوربین مداربسته تا حدودی آشنایی پیدا کرده اید؛ اما شاید بپرسید آیا مجتمع های مسکونی، آپارتمان ها یا خانه های ویلایی هم به نصب چنین ابزارهایی نیاز دارند؟ شاید بگویید مگر یک خانه به اندازه یک شرکت یا فروشگاه تجاری مورد تهدید و خطر واقع می شود؟ اصلاً چه نیازی است تا بابت نصب یک سیستم امنیتی هزینه کنیم در صورتی که شاید هرگز با خطر جدی مواجه نشویم؟

اگر شما هم چنین سوالاتی دارید پس بگذارید صادقانه پاسخ آن ها با شما در میان بگذاریم. احتمالاً همه ما تجربه شنیدن صدای یکی از همسایه های مان را به هنگام فریاد زدن کلمه دزد داشته ایم. واقعیت آن است که خطرات این چنینی روز به روز در حال افزایش بوده و سارقان نیز پا به پای شرایط اقتصادی نابسمان در حال ارتقاء روش های سرقت خود هستند. بنابراین اتکا به قفل های درب در چنین شرایطی عمل عاقلانه ای نبوده و دیر یا زود ما را با خطرهای جبران ناپذیری رو به رو می سازد.

بدون تعارف باید گفت ساختمان های مسکونی یکی از اصلی ترین اهداف افراد سارق هستند و عقل حکم می کند تا برای جلوگیری از وقوع اتفاقات ناخوشایند این چنینی که هیچ یک از ما قادر به پیش بینی آن ها نیستیم، اقدامی جدی کنیم. این جمله معروف را همه ما شنیده ایم که می گوید: حادثه خبر نمی کند! پس بیایید نصب دوربین مداربسته را اقدامی بیهوده و غیر ضروری نپنداریم؛ یک بار هزینه کردن برای نصب و خرید دوربین مداربسته ارزش یک عمر امنیت و آسایش خیال ما را دارد!

چه دوربین مداربسته ای برای شما مناسب است؟

حالا که ارزش و اهمیت حضور دوربین مداربسته در ساختمان را بهتر می دانید، پس وقت آن رسیده تا با انواع این ابزار مهم نیز آشنایی یابید تا مناسب ترین نوع آن را برای ساختمان مورد نظر خود انتخاب کنید. در ادامه برخی از انواع دوربین مداربسته را براساس طبقه بندی هایی متفاوت مورد بررسی قرار خواهیم داد؛ تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

دوربین تحت شبکه

این دسته از دوربین ها به جهت انتقال و ارسال دیتای دریافت شده خود به سوی دستگاه گیرنده از پروتکل های شبکه استفاده می کند و به همین دلیل نیز با عنوان دوربین تحت شبکه شناخته شده اند. این دوربین ها به دلیل تکنولوژی پیشرفته تر و چیپست هوشمندی که به آن مجهز شده اند، کیفیت تصویر بسیار بالایی را فراهم کرده و در عین حال قابلیت آنالیز هوشمند تصاویر را نیز در اختیار کاربر قرار می دهند.

البته باید به این نکته توجه کرد که این دوربین ها به دلیل تکنولوژی منحصر به فرد و قابلیت های متعددشان نسبت به دوربین های آنالوگ کمی گران تر هستند. بنابراین اگر قابلیت های پیشرفته و کیفیت تصویر بالا در الویت های شما قرار ندارند، این دسته از دوربین ها گزینه مقرون به صرفه ای برایتان نخواهند بود.

دوربین آنالوگ

این روزها وقتی از دوربین آنالوگ صحبت می کنیم منظورمان نوع HD آن هاست. این دوربین ها که اطلاعات خود را بر بستر آنالوگ منتقل می سازند، نسبت به دوربین های تحت شبکه هزینه کم تری دارند؛ اما از بسیاری از قابلیت های یک دوربین تحت شبکه پشتیبانی نمی کنند. بنابراین می توان گفت اگر به تعداد زیادی دوربین مداربسته احتیاج دارید و کیفیت تصویر بالا اهمیت چندانی برایتان ندارد، دوربین های آنالوگ گزینه ای اقتصادی به حساب می آیند.

دوربین بولت

نوع دیگری از طبقه بندی برای دوربین های نظارتی وجود دارد که بر حسب طراحی ظاهری و محیطی است که در آن نصب می گردند. دوربین های بولت بدنه کشیده ای دارند و از نظر ساختاری بر اساس استاندارد های جهانی ضد آب طراحی می شوند. این دوربین ها به دلیل ویژگی های فیزیکی خاص خود برای نصب در فضاهای باز مناسب تر بوده و کارایی بالاتر و بهتری ورا از خود به نمایش می گذارند.

بنابراین اگر قصد دارید تا برای محوطه خارجی ساختمان خود، محیط بیرونی پارکینگ و... دوبین مداربسته ای را تهیه کنید، دوربین های بولت مناسب ترین انتخاب خواهند بود.

دوربین دام

دوربین های دام از نظر ظاهری به شکل گنبدی طراحی شده اند و به هنگام چرخش دوربین، بدنه آن ها ثابت می ماند؛ به همین دلیل نیز گستره دید این دسته از دوربین ها توسط فرد سارق قابل تشخیص نیست. این دوربین ها برای محیط های سرپوشیده و مسقف طراحی شده اند و شما می توانید آن ها را در اماکنی چون فروشگاه ها، هتل ها، بانک ها، اداره ها و شرکت ها، ساختمان های مسکونی و... نصب و راه اندازی نمایید.

دوربین اسپید دام

دوربین های اسپید دام چه از نظر فنی و چه از نظر طراحی ظاهری شباهت های زیادی به دوربین های دام دارند؛ با این وجود بدون تعارف می توان گفت یک دوربین اسپید دام از تکنولوژی بالاتری نسبت به نوع دام برخوردار است.

این دسته از دوربین های نظارتی برای محوطه های وسیعی چون خیابان ها، پارکینگ های بزرگ و عمومی، محوطه بیمارستان و ساختمان بزرگ بیشترین استفاده را دارد. این دوربین ها کمک کمی کنند تا سوژه یا خودرو مورد نظر خود را حتی از فاصله های زیاد شناسایی کنید، مسیر حرکت آن را دنبال کرده و با قابلیت بزرگنمایی به خوبی تحت کنترل داشته باشید. این دوربین ها هیچ گونه محدودتی در چرخش و زاویه دید خود ندارند و به این ترتیب هیچ سوژه ای از چشمان تیزبین آن ها جا نخواهد افتاد.

چگونه دوربین مداربسته خود را نصب کنیم؟

پیش از آن که بخواهیم از چگونگی نصب دوربین مداربسته صحبت کنیم، ابتدا باید به این نکته مهم اشاره کنیم که انتخاب یک دوربین مداربسته اصیل و با کیفیت درصد زیادی از کارایی سیستم امنیتی شما را تضمین می کند. در حال حاضر برندهایی چون ویزیترون، ITR و داهوا از جمله شناخته شده ترین و کار کشته ترین برند های فعال در حوزه امنیت هستند و بنابراین می توان گفت که امتحان خود را در زمینه کیفیت پیش از این پس داده اند.

منبع: انتخاب

کلمات کلیدی: دوربین مدار بسته بابل ، دوربین مداربسته مازندران ، آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش دوربین مدار بسته ، نصب دوربین مدار بسته  ،  دوربین های مدار بسته ، دوربین مدار بسته ، اموزش دوربین مدار بسته ، دوربین مداربسته ، اموزش نصب دوربین مدار بست ، دوربین های مداربسته ، دوربین تحت شبکه ، طریقه نصب دوربین مدار بسته ، نصب دوربین های مدار بسته ، دوربینهای مدار بسته ، دوربین ip ، نصب دوربین مداربسته ، آموزش نصب دوربین ، آموزش دوربین مدار بسته ، دوربین مدار بسته اموزش ، دوربین های تحت شبکه ، راهنمای نصب دوربین مدار بسته ، دوربین های مدار بسته ، سیم کشی دوربین مدار بسته ، دوربین های مدار بسته آموزش ، دوربین مدار بسته طریقه نصب ، بهترین دوربین مدار بسته ، تجهیزات دوربین مدار بسته ، دوربین مدار بسته کوچک ، دوربینهای مدار بسته ، دوربین مدار بسته آموزش نصب ، دوربینهای مداربسته ، روش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش دوربین های مداربسته ، اموزش نصب دوربین مداربسته ، اموزش نصب دوربین مدار بسته ، نقشه دوربین مدار بسته ، نصب دوربین مدار بسته ، طریقه نصب دوربین مداربسته ، طرز کار دوربین مدار بسته ، مدار بسته ، نقشه نصب دوربین مدار بسته ، اموزش نصب دوربین ، بازاریابی دوربین مدار بسته ، قیمت دوربین مداربسته, دوربین مدار بسته بابل , دوربین مدار بسته مازندران ،, لیست قیمت دوربین مدار بستهcctv price list , camera price list , camera price , CCTV price , C C T V price list ,  , ip camera

مطالب مشابه